Gevelreiniging in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen

Oogt uw gevel niet meer zo fris als u zou willen? Bij Ultra Clean nemen we uw gevelreiniging in Oost- of West-Vlaanderen graag voor onze rekening! Weg met mosvorming of vervuiling door het weer, na ons bezoek oogt uw gevel weer als nieuw.

Hoe gaan we te werk?

Wilt u graag uw gevel laten reinigen door een van onze medewerkers? Geef ons dan een seintje. We bezorgen u dan een offerte met alle prijsdetails. Gaat u hiermee akkoord, dan nemen we contact met u op om de uitvoeringsdatum af te spreken. Indien nodig reserveren we zelf de parkeerplaatsen voor uw woning, zodat onze gevelreiniger zonder problemen aan de slag kan.

Om uw gevel te reinigen, bewerkt onze gevelreiniger die eerst met het aangepaste, biologisch afbreekbare product. Dat laat hij even inwerken en spuit hij daarna af onder hogedruk. Als u dat wenst, behandelt hij uw gevel ook meteen tegen mosvorming. U hoeft zelf niks voor te bereiden. Het enige dat we van u vragen, is gewoon uw ruiten dicht te houden.

Tijd voor een gevelreiniging?

Kan uw gevel ook een opfrisbeurt gebruiken? Doe dan een beroep op de professionele medewerkers van Ultra Clean. Wij verzorgen met veel plezier uw gevelreiniging in Oost- en West-Vlaanderen. We reiniging ook met evenveel enthousiasme uw ruiten, dak of zonnepanelen. Contacteer ons gerust voor meer informatie!

  • Gevelreiniging met hogedrukreiniger in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen
  • Beschermlaag aanbrengen bij gevelreiniging in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen
  • Afspoelen bij gevelreiniging in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen
  • Hogedrukreiniger gevelreiniging West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen

Ons gebouw komt weer mooi tot zijn recht door de gevelreiniging die jullie uitvoerden. Ik contacteer jullie zeker en vast opnieuw

N.V. uit Gent