Reiniging van zonnepanelen

Voor een optimale werking en het hoogste rendement is het belangrijk dat uw zonnepanelen proper zijn. Doe daarom een beroep op Ultra Clean voor de reiniging van uw zonnepanelen.

Werkwijze

Moeten uw zonnepanelen gereinigd worden? Geef ons dan een seintje. We spreken dan een datum af waarop de verantwoordelijke ter plaatse komt kijken, zodat we een correcte prijs kunnen opmaken. Daarna ontvangt u van ons een offerte voor de reiniging van uw zonnepanelen. Gaat u akkoord, dan nemen we contact met u op om de uitvoeringsdatum te bepalen.

Indien nodig zorgen we zelf voor parkeerreservatie, zodat onze medewerkers zonder problemen de hoogtewerker kunnen plaatsen en uw zonnepanelen reinigen. Zo halen ze al het stof en uitwerpselen van vogels weg en behalen uw zonnepanelen na de reiniging opnieuw hun hoogste rendement.

Meer weten?

Contacteer ons gerust als u een beroep wilt doen op Ultra Clean voor de reiniging van uw zonnepanelen. We nemen ook graag uw dakreiniging en gevelreiniging voor onze rekening. Ook uw ruiten maken we met evenveel plezier weer schoon!

  • Professionele reiniging zonnepanelen

Ik geloofde er niet in, maar de productiviteit na de reiniging van de zonnepanelen was duidelijk merkbaar. Ik ben een tevreden klant

B.S. uit Koksijde