Ruitenwasserij

Zichtbaar beter

Ultra Clean, uw gespecialiseerde ruitenwasserij, maakt uw ruiten en omlijstingen in geen tijd weer glashelder. Of dat nu de ruiten van uw bedrijf of privéwoning zijn, of het om een hoogbouw of rijhuis gaat, of het nu klassieke ruiten of high-tech glas is, we maken ze allemaal onberispelijk schoon.

Complete service

Voor de medewerkers van ruitenwasserij Ultra Clean is geen ruit te groot, te hoog of te moeilijk. Wenst u uw ruiten en omlijstingen door hen te laten poetsen, dan geeft u ons gewoon een seintje.

We noteren dan uw gegevens samen met een korte beschrijving van de werken. Een overeenkomst wordt opgesteld met de afgesproken prijs en we plannen de werken in volgens de afgesproken frequentie.

Professioneel tot in de puntjes

De medewerkers van onze ruitenwasserij krijgen steeds een grondige opleiding. Daarin leren ze allerhande ruitenwastechnieken, hoe ze ruitenwasmateriaal moeten gebruiken en hoe ze het best ladders of hoogtewerkers plaatsen en hanteren. Bij het schoonmaken van uw ruiten en omlijstingen gebruiken ze bovendien steeds biologisch afbreekbare detergenten en krasvrije schuurmiddelen. Aandacht voor het milieu vinden we bij ruitenwasserij Ultra Clean namelijk heel belangrijk.

Geen gebouw is te hoog

Onze ruitenwassers poetsen uw ruiten en omlijstingen tot en met de negende verdieping. Snel en onberispelijk doen ze hun job, met de ladder voor het gelijkvloers en de 1ste verdieping of met onze eigen hoogtewerkers die hen naar veilige hoogtes brengen. Als u dat wenst, nemen ze zelfs in 1 moeite uw complete gevel onder handen. Of ontmossen ze uw dak

  • Ruitenwasserij
  • Ruitenwasserij in België
  • Professionele ruitenwasserij
  • Ervaren ruitenwasserij

We zijn uiterst tevreden over de prestaties van de ruitenwasser. Omlijstingen en ruiten zijn steeds proper gewassen.

K.V. uit Jabbeke