Professionele ruitenwasser in Oostende

Bent u op zoek naar een gevestigde ruitenwasser voor uw woning of kantoor in Oostende en omstreken? Contacteer dan Ultra Clean.

Waarom Ultra Clean?

Ultra Clean is een gespecialiseerd schoonmaak- en onderhoudsbedrijf in Vlaanderen en zit al meer dan 30 jaar in de sector. Of het nu een raam of een omlijsting is, onze ruitenwasser maakt alles proper met biologisch afbreekbare detergenten en materialen.

Oplossingen op maat

Het is moeilijk om je ruiten proper te houden als je aan de kust woont. De glazenwassers van Ultraclean hebben echter verschillende technieken onder de knie en kunnen uw ramen dus opnieuw doen blinken als spiegels. 

U woont op de derde verdieping? Geen probleem! Wij plaatsen en hanteren hoogtewerkers die tot de negende verdieping reiken. Ook voor gevelreiniging en andere taken kan u ons contacteren.

Afspraak maken?

Contacteer ons gerust. Wij noteren uw gegevens en een korte beschrijving van het werkplan. Vervolgens sturen we een aangepaste offerte op en stellen zo vlug mogelijk een ruitenwasser in of buiten Oostende ter beschikking.